Förhandsvisning av Femme Friendly

Så trevligt vi hade när vi träffades den 20 februari i Malmö Civila Ryttarförenings nya ridhus. Hästarna och ryttarna gjorde ett jättefint arbete när de visade upp vår fina konsortiehäst. Vi i teamet blev själv förvånade över med vilket lugn Femme visade upp sig inför publik. Många blev imponerade över hennes fina gångarter.

Alla kom med sitt allra bästa humör så det var nästan svårt att göra sig hörd när man ville förmedla något. Vår samarbetspartner LIW Assocciation medverkade också och företrädarna Cecilia och Jessica berättade lite kort om sig själv och sin verksamhet.

Ni alla kommer att få höra mer den 6 mars då vi träffas på Jägersro, Caféläktaren, kl 17.

VÄL MÖTT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: