KICK-OFF 6 mars

Jägersro Caféläktaren

Så trevligt vi hade på vår Kick-Off den 6 mars.

Vi var ungefär ett hundratal som hade kommit till Jägersro för att träffas, må bra och verkligen köra igång vårt Stall Friendly i vilket vi har samarbete med LIW Association. Vi började med information om och med Team Jardby rörande Femme Friendly och de närmaste tankarna om henne. Därefter kom Anna Thelander från Svensk Galopp och informerade om galoppsäsongen. Cecilia och Jessika från LIW Association informerade och berättade om deras verksamhet och idéer. Föreläsarna och podcastprofilerna Tomas Lydahl och Dennis Westerberg pratade glädjefyllt om inre hälsa. LIW Association hade även tagit mer dig lotteri och fina priser och lotterna gick åt som smör i solsken. Slutligen bjöds vi vi på musikunderhållning av Yvette Eklund & Malm.

Det var så trevligt att det var så många som slöt upp en vanlig grå söndagseftermiddag i mars. Vi fick så positiv respons veckan efter sammankomsten så vi ser verkligen fram emot våren och fortsatta träffar med Stall Friendly.

Närmast planerar vi träff på vår gård där ni kan se träningsanläggningen, hästarna, fåren och se Femme Friendly träna. Det kan kanske komma ett meddelande tidigare när Femme Friendly ska träna på Jägersro.

Vi får inte glömma LIW Associations egen Kick-Off där vi kan deltaga. Den 24 april 17.15 (efter löpen) läs mer http://www.liwassociation.se

Så roligt vi ska ha

Förberedelser-Gisela/Team Jardby och Cecilia och Jessika
/LIW Association
Vad är verkligheten? Tomas Lydahl
Vad gör tanken? Dennis Westerberg
Musikunderhållning
Vi alla som träffade er och hade roligt
Laxmackan var smaskens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: