Jägersrobesök 1 april 2022

Första gången Femme Friendly besökte Jägersro. Vi ville ta det lugnt och låta henne bekanta sig med banan. Mycket nytt som såg konstigt ut för att inte tala om travarna!! Men hon skötte sig fint och cantrade runt stora banan två varv. Christoffer hade fullt upp med att få henne att hålla sig bara till canter. Hon hade naturligtvis sin kompis Margaux med sig. Liten videosnutt finns på Facebook Team Jardby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: