Första jobbet på Jägersro 220426

Idag var Femme Friendly inne tillsammans med sin stallkamrat Worldly Wise och tränade i snabbt tempo. Banan var lite väl blöt och tung men det gick bra i alla fall. Femme vill ju gärna dra iväg men vi gick först ett lugnt tempo och sedan ökade vi på. Vi är nöjda med henne. Planen är ju att starta henne den 15 maj så hon kommer att besöka Jägersro fler gånger före dess. Men nu ska vi ta det lite lugnt hemma ett par dagar med lite gräs och promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: