Många nyheter, del har blivit gamla, men nu kör vi Göteborg igen

Tyvärr har det fallit bort, nyheterna på hemsidan, ska genast bättra på oss.

Sedan Femme Friendly startat på Göteborg i maj har hon hunnit med en start i Danmark och ytterligare en gång i Göteborg. I Danmark blev hon tyvärr påriden när hon låg i ett fint läge och kunde inte komma tillbaka efter det. I Göteborg senast var hon en aning ”yr i mössan” och tog i för mycket i början. Hon slutade då utanför prispengarna och blev sjua. Nu på söndag den 14 augusti gör vi ett nytt försök i Göteborg. Hon går ut i en treårshandikap på 1400m med Martin Rodriguez, 58 kg. Ska bli väldigt spännande och vi hoppas att så många som möjligt kommer och hejjar fram henne och våra andra hästar på söndag. Antingen kan ni kontakta oss så ordnar vi en samåkning eller så tar ni er till Göteborg för egen maskin. Ni vet ju att ni får gratis inträde med era Stall Friendly hästägarkort.

Femme Friendly idag 9 aug 2022 efter ridning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: