Team Jardby

Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans

Vi består av tränaren Peter, stf tränare hustru Gisela, arbetsryttarna/hästskötarna Christoffer och Moa, hästskötaren Bertil och gårdskarlen ”Lill” Peter (tränaren är ju ”stor”-Peter)

PETER

Peter Jardby är född in i galoppsporten, farfar,morfar och farbror tränare och pappa Bo hästägare och har varit mycket engagerad i sporten. Peter har trots sin längd ridit några galopplopp själv.

GISELA

Gisela har varit en eldsjäl inom galoppen i 40 år. Har ett förflutet som både professionell jockey och amatörryttare. Hon har under sitt galoppliv också abetat som jurist.

CHRISTOFFER

Christoffer har en gedigen hästbakgrund, både inom ridsport och galopp. Han har vunnit lopp för oss men fn (kanske temporärt) tävlar han bara hoppning. Han är en mycket duktig ryttare och har ett stort hjärta för hästarna, arbetar alltid för deras bästa.

MOA

Moa är stallets yngsta medarbetare, vår amatörryttare som hela tiden kämpar för att bli bättre. Hon hade tre segrar i fjol, hennes första hela säsong. Hon har också ett hjärta för hästarna och tar hand om dem väl.

BERTIL

Bertil Klyft, hästskötare som hjälper till så att hästarna har en bra innemiljö och lägger ner mycket tid på LED-ljusbehandling.

”LILL”-PETER

”Lill-Peter” är vår alldeles egna gårdskarl. Han hjälper oss med allt praktiskt på gården, vare sig det rör hästar eller får.

Och så får vi inte glömma våra fantastiska hundar, Otto, Ollie och Ella. De håller ordning på både folk och fä.

För mer info http://www.galopp.jardby.se eller facebook Team Jardby